ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αγγλία: 18χρονος νεκρός από τον κορωνοϊό!

Ένας 18χρονος από την Αγγλία είναι το νεότερο μέχρι σήμερα θύμα του κορονοϊού, ενώ ο ιός έχει στοιχίσει τη ζωή σε 281 άτομα στην Βρετανία.

Αγγλία: 18χρονος νεκρός από τον κορωνοϊό!

Ένας 18χρονος από την Αγγλία είναι το νεότερο μέχρι σήμερα θύμα του κορονοϊού, ενώ ο ιός έχει στοιχίσει τη ζωή σε 281 άτομα στην Βρετανία.

O Βρετανός Πρωθυπουργός απειλεί να κλείσει τα πάρκα εάν οι άνθρωποι δεν κρατήσουν μεταξύ τους τις αποστάσεις.

Η χώρα έχει μέχρι στιγμής 281 νεκρούς από τον κορωνοϊό και συνολικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν φτάσει τα 5683.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.966 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Τώρα πρέπει τώρα να λάβουμε ειδικά μέτρα για την προστασία των ιδιαίτερα ευάλωτων», δήλωσε ο Μπόρις Τζόνσον κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Επισήμανε στους πολίτες να ακολουθούν τη συμβουλή της κυβέρνησης για την κοινωνική αποστασιοποίηση όταν βρίσκονται σε πάρκα και σε υπαίθριους χώρους. “Παρακαλώ ακολουθήστε τη συμβουλή και μην πιστεύετε ότι ο καθαρός αέρας από μόνος του αυτόματα παρέχει κάποια ασυλία … πρέπει να στέκεστε δύο μέτρα μακριά, πρέπει να ακολουθήσετε τη συμβουλή της κοινωνικής αποστασιοποίησης”, δήλωσε.

Η Βρετανία θα πει στο 1,5 εκατομμύριο από τους πιο ευάλωτους πολίτες της ότι πρέπει να παραμείνουν στο σπίτι για τις επόμενες 12 εβδομάδες προκειμένου να προστατευθούν από τον κορωνοϊό, δήλωσε ο υπουργός Κοινοτήτων και Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ρόμπερτ Τζένρικ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο πρωθυπουργός.

«Σήμερα, πρέπει να προχωρήσουμε πιο πέρα και να προστατέψουμε τους πιο ευάλωτους ανθρώπους όσον αφορά την κλινική τους κατάσταση, για να σώσουν τη ζωή τους. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας θα επικοινωνήσει με αυτούς τους ανθρώπους τις επόμενες μέρες προτρέποντάς τους να μείνουν στο σπίτι για περίοδο τουλάχιστον 12 εβδομάδων», είπε ο Ρόμπερτ Τζένρικ.

Την ίδια στιγμή στην Ντάουνινγκ Στριτ επεξεργάζονται τα σενάρια αντικατάστασης του Μπόρις Τζόνσον σε περίπτωση που προσβληθεί από τον ιό.

Ο Ντομινίκ Ράαμπ, ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών και πρώτος τη τάξει υπουργός της κυβέρνησης Τζόνσον ορίστηκε ως «designated survivor» όπως αναφέρει η LIFO. Θα αναλάβει χρέη πρωθυπουργού Βρετανίας, σε περίπτωση που ο Τζόνσον ασθενήσει εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού. Η

Η Ντάουνινγκ Στριτ κατέστρωσε αυτό το πλάνο, καθώς τις τελευταίες ημέρες αρκετοί αξιωματούχοι τέθηκαν σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι τους, λόγω του κορωνοϊού. Μέχρι στιγμής, ο Μπόρις Τζόνσον δεν έχει συμπτώματα, ούτε έχει εξεταστεί. Ο Ράαμπ έχει υποβληθεί δύο φορές σε εξετάσεις, επειδή είχε βήχα, και ήταν αρνητικός.

Σε ένα μήνυμα προς το κοινό από την Downing Street σήμερα το απόγευμα, οΤζόνσον πρότεινε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να αντιγράψει μερικές από τις πιο ακραίες απαγορεύσεις σε άλλα μέρη της Ευρώπης, όπως η Ιταλία και η Γαλλία. «Δεν νομίζω ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας πολύ για να δείτε πού θα πρέπει να πάμε», είπε.

Πηγή: ieidiseis.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.