ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

Μικάελσεν στο Panathinaikos24.gr: «Μου έχει λείψει ο κόσμος του ΠΑΟ – Είναι δύσκολες οι στιγμές, να μείνουμε δυνατοί»

Ο Γιαν Μικάελσεν μίλησε στο Panathinaikos24.gr για όλα όσα συμβαίνουν σχετικά με τον κορωνοϊό στην Δανία, έστειλε το δικό του μήνυμα στους Έλληνες αλλά και στους οπαδούς του Παναθηναϊκού ενώ αποκάλυψε ότι είχε προγραμματίσει να έρθει στην χώρα μας για να δει από κοντά το «τριφύλλι» στα πλέι-οφ.

Μικάελσεν στο Panathinaikos24.gr: «Μου έχει λείψει ο κόσμος του ΠΑΟ - Είναι δύσκολες οι στιγμές, να μείνουμε δυνατοί»

Ο Γιαν Μικάελσεν βρίσκεται στην Δανία, όπου είναι υπεύθυνος των ακαδημιών και βοηθός προπονητή στην Nykøbing FC.

Το Panathinaikos24.gr επικοινώνησε μαζί του και μας μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν λόγω του κορωνοϊού.

Ο παλαίμαχος «πράσινος» άσος, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί, έστειλε το δικό του μήνυμα στην Ελλάδα και στον κόσμο του Παναθηναϊκού ενώ αποκάλυψε ότι είχε προγραμματίσει να έρθει στην χώρα μας για να δει ένα ματς του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε στο Panathinaikos24.gr:

Πως αισθάνεσαι με αυτή την κατάσταση;

«Είμαι καλά ευτυχώς. Τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα εδώ στη Δανία. Λόγω του κορωνοϊού κάθομαι μέσα στο σπίτι το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, καθώς βγαίνω έξω μονάχα για τα απαραίτητα.  Τα πράγματα είναι σοβαρά και φυσικά το ποδόσφαιρο είναι το τελευταίο που πρέπει να σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή».

Πως είναι τα πράγματα στην Δανία και τι γίνεται με το ποδόσφαιρο;

«Στην Δανία είναι όλα κλειστά. Είναι πολύ σοβαρά τα όσα εκτυλίσσονται και η αστυνομία ελέγχει αυτή τη στιγμή τους δρόμους της πόλης. Δεν επιτρέπεται να βρίσκονται πάνω από 10 άνθρωποι μαζεμένοι είτε σε δημόσιο χώρο είτε σε ιδιωτικό. Αυτό που ζούμε είναι κάτι πρωτόγνωρο, αλλά εκεί πάλι πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και να ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία. Εγώ Από την ομάδα έχω πάρει αναγκαστική άδεια λόγω της κατάστασης. Φυσικά έχει μπει… λουκέτο και στο ποδόσφαιρο στη Δανία».

Έχεις ακούσει τι γίνεται στην Ελλάδα. Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα;

«Έχω ακούσει ότι και στην Ελλάδα τα πράγματα δύσκολα. Όπως σου είπα και πριν αυτό που ζούμε είναι πρωτόγνωρα. Εύχομαι να το ξεπεράσετε γρήγορα όλο αυτό, χωρίς να υποφέρετε πολύ. Η Ελλάδα είναι πάντα στην καρδιά μου. Πρέπει να δείξετε υπομονή όπως κάνουμε και εμείς εδώ. Σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά η υγεία είναι πάνω απ΄ όλα».

Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού;

«Οι φίλοι του Παναθηναϊκού με αγάπησαν και τους αγάπησα πολύ όταν ήμουν στην Ελλάδα. Μου έχουν λείψει και τους έχω πάντα στην καρδιά μου. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να τους συναντήσω από κοντά στο γήπεδο το 2020 ή το 2021. Η αλήθεια είναι ότι είχα προγραμματίσει να έρθω στην Ελλάδα για να δω ένα ματς του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ. Δυστυχώς όμως προέκυψε όλο αυτό με τον κορωνοϊό. Ελπίζω να είστε καλά και να προσέχετε»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ