ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σκληρή γλώσσα της Έλενας Ακρίτα κατά Τσιόδρα (Pic)

Ανάρτηση που προκαλεί απορίες...

Σκληρή γλώσσα της Έλενας Ακρίτα κατά Τσιόδρα (Pic)

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

Ο Τσιόδρας ψάλλει σε ΑΔΕΙΑ εκκλησία. ΑΔΕΙΑ. Οι λειτουργίες τελούνται κανονικά χωρίς πιστούς αλλά ως ιεροψάλτης έχει κάθε δικαιωμα να παρίσταται. Ακόμα κι έτσι όμως περναει λάθος μήνυμα σε λάθος ώρα. Αν είναι θρήσκος ας προσευχηθεί σπίτι του. Κι όταν προτρέπεις ένα λαό να μείνει σπίτι του, εσύ δεν πας στην εκκλησία. Ούτε τη γεμάτη ούτε την άδεια, γνώμη μου. Όμως μην παραποιούμε τα γεγονότα. Μερικοί ψάχνουν συνωστισμούς και ουρές εκεί που δεν υπάρχουν. Εκτός αν έχουν φωτογραφίες από το εσωτερικό του ναού που το αποδεικνύουν. Αλλιώς ας αφήσουμε τα φεικ εκεί που τους αξίζει να βρίσκονται. Στο πουθενά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.