ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Αδύνατη η παραμονή των τριών δανεικών

Οι συνέπειες του κορωνοϊού και οι περικοπές που θα κληθεί να κάνει ο Παναθηναϊκός, απομακρύνουν τους τρεις δανεικούς ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της ομάδας ενόψει νέας σεζόν.

Παναθηναϊκός: Αδύνατη η παραμονή των τριών δανεικών

Οι πανδημία του κορωνοϊού θα χτυπήσει οικονομικά και τις ομάδες, αφού η ζημιά στο κομμάτι των εσόδων θα είναι μεγάλη ενόψει της νέας σεζόν.

Έτσι και ο Παναθηναϊκός που θα προσπαθήσει να ισοσκελίσει την όποια «ζημιά», με περικοπές στο ρόστερ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Livesport», δύσκολη έως απίθανη θεωρείται η παραμονή των τριών δανεικών παικτών στο ρόστερ της ερχόμενης σεζόν. Πρόκειται για τους Ανουάρ, Ζαχίντ και Νάγκι.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 9.039 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην παρούσα φάση όπως αναφέρει, οι «πράσινοι» δεν θα μπουν καν σε συζήτηση για να εξαγοράσουν τις οψιόν που είχαν θέσει ως όρο και οι παρουσία τους στην ομάδα, θα λήξει με το φινάλε της σεζόν που όπως πάει η αγωνιστική δραστηριότητα, ουδείς γνωρίσει σήμερα που μιλάμε το πότε θα ολοκληρωθεί.

Για να παραμείνει κάποιος εκ των τριών στην ομάδα και την ερχόμενη σεζόν, αυτό θα γίνει μόνο με τη μορφή δανεισμού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.