ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

LIVE: Οι τελευταίες εξελίξεις σήμερα για τον κορωνοϊό σε Ελλάδα και κόσμο

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις για την πανδημία κορωνοϊού στην Ελλάδα και τον πλανήτη σήμερα Δευτέρα.

LIVE: Οι τελευταίες εξελίξεις σήμερα για τον κορωνοϊό σε Ελλάδα και κόσμο

Σε ισχύ τέθηκε στις 6 το πρωί η εφαρμογή των πρόσθετων αυστηρών μέτρων με απαγόρευση κυκλοφορίας, για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού, που ανακοίνωσε στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι πολίτες μπορούν να μπαίνουν στην πλατφόρμα https://forma.gov.gr/ που ενεργοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής για τις απαραίτητες οδηγίες και τα σχετικά έγγραφα που χρειάζονται για τις μετακινήσεις τους.

Οι υπουργοί Εξωτερικών των 27 χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχεδιάζουν να συζητήσουν αργότερα σήμερα μέσω βιντεοδιάσκεψης σχετικά με τις συνεχιζόμενες προσπάθειες επαναπατρισμού των εκατοντάδων χιλιάδων Ευρωπαίων πολιτών που έχουν αποκλειστεί στο εξωτερικό εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πιο αξιόπιστες κι από δημοσκοπήσεις: Το 1.16 των στοιχηματικών για τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει πολλά
Πιο αξιόπιστες κι από δημοσκοπήσεις: Το 1.16 των στοιχηματικών για τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει πολλά 99.710 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να μην προβούν σε μειώσεις προσωπικού με καταγγελία των συμβάσεων εργασίας υποχρεούνται οι επιχειρήσεις-εργοδότες που τελούν σε αναστολή της επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους, κατόπιν εντολής δημόσιας αρχής – και για όσο χρονικό διάστημα διαρκούν τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού COVID-19. Τι αναφέρει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Πηγή: Skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.