ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συζητήσεις για μείωση μισθών στους ποδοσφαιριστές από την ECA

Συζητήσεις για τη μείωση των μισθών σε όλους τους ποδοσφαιριστές θα πραγματοποιήσει σήμερα η ομοσπονδία ευρωπαϊκών συλλόγων (ΕCA).

Συζητήσεις για μείωση μισθών στους ποδοσφαιριστές από την ECA

Τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιήσει σήμερα η ομοσπονδία ευρωπαϊκών συλλόγων (ΕCA) και θα συζητηθούν διάφορα αιτήματα όπως η μείωση μισθών στους ποδοσφαιριστές.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Αs», αυτό είναι σχέδιο έκτακτης ανάγκης και θα αφορά τους μισθούς όλων των ποδοσφαιριστών όλων των ομάδων.

Μάλιστα, προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται κορυφαίοι σύλλογοι στον κόσμο όπως η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα και η Ίντερ, καθώς η αγωνιστική δραστηριότητα έχει ανασταλεί και ουδείς γνωρίζει το πότε θα έχουμε και πάλι δράση.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.659 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα ήδη στο αίτημα μείωσης των μισθών έχουν στραφεί και όλη οι ιταλικοί σύλλογοι το οποίο το αιτήθηκαν για τον μήνα Μάρτιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...