Οι ξένες αθλήτριες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού αποχώρησαν για τις ΗΠΑ, φοβούμενες κλείσιμο των συνόρων από και προς την Ευρώπη.

Η Σαμάνθα Μακέι μιλώντας στην «Πράσινη», αναφέρθηκε στη φετινή της παρουσία με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, μίλησε για τις εμπειρίες και όσα έζησε στην Ελλάδα και τέλος έστειλε και το δικό της μήνυμα στους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την παρουσία της στη φετινή ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού: «Αυτή η χρονιά ήταν απίστευτη! Είχα τις καλύτερες συμπαίκτριες που θα μπορούσα να έχω! Είχαμε ένα προπονητικό σταφ, που μας ωθούσε στο να βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο και ενδιαφέρονταν για εμάς και εκτός γηπέδου. Η διοίκηση της ομάδας ήταν στο πλευρό μας 100%».

Για τα όσα έζησε στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό: «Είχα ξαναπαίξει στην Ελλάδα ξανά στο παρελθόν για δύο χρόνια στον Αθηναϊκό και άκουγα για τον Παναθηναϊκό. Όμως παίζοντας κατάλαβα τι ακριβώς σημαίνει αυτός ο σύλλογος για τον κόσμο του. Όταν είσαι μέλος αυτής της ομάδας νιώθεις πράγματα που κάποιος απ’ έξω δεν μπορεί καν να φανταστεί! Είμαι ευλογημένη και ευγνώμων που έζησα αυτήν την ατμόσφαιρα!

Είμαστε Πράσινες! Είμαστε Παναθηναϊκός! Και δεν είναι ένας ακόμη σύλλογος, μια ακόμη ομάδα ή μια ακόμη σεζόν που παίζουμε. Είναι πολλά παραπάνω που ούτε η ίδια δεν μπορώ να εξηγήσω! Σήμερα (σ.σ. χθες) επιστρέφω σπίτι μου με πολλά περισσότερα από τις αποσκευές μου. Φεύγω με πολλούς περισσότερους φίλους και μια νέα οικογένεια που μου παρείχε απίστευτη στήριξη»!

Για όσα συμβαίνουν με την πανδημία του κορωνοϊού: «Διανύουμε μια πολύ στενάχωρη περίοδο, τρομακτική για όλο τον κόσμο. Κανείς δε μπορούσε να προβλέψει πόσο θα μας επηρέαζε ο Covid-19. Αλλά όλοι μας μπορούμε να προφυλαχθούμε και να τηρήσουμε τις διαδικασίες που μας έχουν εξηγήσει οι ειδικοί, που ξέρουν πολλά περισσότερα από εμάς για αυτό το θέμα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι εύχομαι όλοι να παίρνουν τον ιό στα σοβαρά και να Μείνουν Σπίτι. Να είναι υπομονετικοί και παράλληλα αισιόδοξοι. Όλοι μαζί μπορούμε να το ξεπεράσουμε».

Για το ενδεχόμενο επανέναρξης του πρωταθλήματος: «Δεν ξέρω τι μας επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά εγώ θα είμαι πάντα ευγνώμων προς όλους όσους ήταν μέρος στο φετινό «ταξίδι» με τον Παναθηναϊκό. Και ξέρω ότι εμείς δε σταματήσαμε να παλεύουμε για αυτήν την ομάδα! Ο Παναθηναϊκός θα κατέχει για πάντα μια ειδική θέση στην καρδιά μου! Είμαστε Πράσινες σήμερα και για πάντα! Σας ευχαριστώ όλους για όλα».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου