ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορωνοϊός: Υπέκυψε άνδρας στο Σωτηρία – 17 οι νεκροί

Λίγες ώρες μετά το θάνατο του 64χρονου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, υπέκυψε άλλος ένας άνδρας, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Σωτηρία.

Κορωνοϊός: Υπέκυψε άνδρας στο Σωτηρία - 17 οι νεκροί

Λίγες ώρες μετά το θάνατο του 64χρονου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, υπέκυψε άλλος ένας άνδρας, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Σωτηρία.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open TV πρόκειται για έναν 78χρονο που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει επιβεβαίωση από το υπουργείο Υγείας, το οποίο αναμένεται να τοποθετηθεί αργότερα για την κατάσταση νεκρών και νοσούντων.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.634 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την Κυριακή ακόμα δύο άνθρωποι είχαν προστεθεί στη λίστα όσων έχουν χάσει τη ζωή τους από τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα ήταν 94, την Κυριακή (22/3), ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στα 624.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.