ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στραματσόνι: «Έχω πολλούς φίλους που δεν είναι καλά – Προσευχηθείτε για εμάς»

Συγκλονισμένος o Αντρέα Στραματσόνι με όσα συμβαίνουν στην Ιταλία και τα θύματα που υπάρχουν λόγω της πανδημίας το κορωνοϊού.

Στραματσόνι: «Έχω πολλούς φίλους που δεν είναι καλά - Προσευχηθείτε για εμάς»

Για όσα συμβαίνουν στην πατρίδα του λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού, μίλησε ο Αντρέα Στραματσόνι στα «Νέα».

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού μιλάει τρομαγμένος για τη ραγδαία αύξηση των θυμάτων στη γείτονα χώρα, αναφέρεται στον ίδιο και την οικογένειά του, ενώ στο τέλος έστειλε και το δικό του μήνυμα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για όσα συμβαίνουν στην Ιταλία: «Είναι ένας εφιάλτης. Όσο μεγάλο κι αν σας φαίνεται αυτό που ζούμε τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Τα νούμερα που ακούγονται μπορεί να μην είναι καν τα αληθινά. Ίσως είναι διπλάσια και τριπλάσια. Στη Ρώμη που βρίσκομαι δεν είναι όπως σε άλλες περιοχές αλλά ο κόσμος είναι φοβισμένος μέσα στο σπίτι. Η κυβέρνηση χθες βράδυ ανακοίνωσε νέα μέτρα. Μπορεί κάποιος να πάει σε τρία μόνο μέρη στο φαρμακείο στο νοσοκομείο και στο σουπερμάρκετ. Όλα τα υπόλοιπα είναι κλειστά τα πάντα. Η χώρα μας είναι σαν φάντασμα. Οι άνθρωποι δεν πάνε στη δουλειά τους με αποτέλεσμα να μην έχουν λεφτά. Υπάρχουν άνθρωποι που σε λίγο καιρό δεν θα έχουν χρήματα να ζήσουν. Η οικονομία διαλύεται και αυτό δεν θα είναι μόνο ιταλικό φαινόμενο. Είναι φρικτό. Απερίγραπτο φαινόμενο».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.232 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον ίδιο και την οικογένειά του: «Είμαστε καλά. Είμαστε κλεισμένοι μέσα παρακολουθούμε τις εξελίξεις αλλά είμαστε καλά στην υγεία μας. Όμως έχω πολλούς φίλους που δεν είναι καλά. Έχω πάρα πολλούς φίλους στο Μιλάνο από τότε που ήμουν στην Ιντερ και εκεί η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο. Έχω φίλους στο Ούντινε, στο Τορίνο, στο Μπέργκαμο που ζει τον μεγαλύτερο εφιάλτη. Κάθε μέρα μετρούν νεκρούς. Οι εικόνες είναι τραγικές εκεί δεν μπορεί να χωρέσει ο νους πως μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έχουν χάσει τη ζωή τους τόσοι άνθρωποι. Και καθημερινά ακούμε κι άλλους κι άλλους .Δεν ξέρω πώς θα βγούμε απ όλο αυτό. Δεν ξέρω πότε θα συνέλθει η Ιταλία. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν θα συνέλθουμε ποτέ και θα ζούμε στην κανονικότητα που ζούσαμε. Πεθαίνουν και νέοι. Στην Ελλάδα έχουμε ακούσει πολλά».

Για το αν σκέφτεται το ποδόσφαιρο: «Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο. Εδώ υπάρχει πλέον η ζωή. Έχουμε πόλεμο. Μακάρι να τελειώσει όλο αυτό, να τελειώσει ο πόλεμος αυτός, να μην υπάρχουν άλλες χαμένες ζωές και θα έχουμε τον χρόνο να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Σας εύχομαι καλά τύχη στην Ελλάδα. Προσευχηθείτε για εμάς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.