ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΤΡΟ LIVE

Μένουμε σπίτι με διπλό στο ΣΕΦ δια χειρός… Πάσπαλι! (LIVE VID)

Μένουμε σπίτι με ένα από τα πιο συγκλονιστικά διπλά του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ την περίοδο 1994-95.

Μένουμε σπίτι με διπλό στο ΣΕΦ δια χειρός... Πάσπαλι! (LIVE VID)

Μένουμε σπίτι με ένα από τα πιο συγκλονιστικά διπλά του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ την περίοδο 1994-95.

Οι “πράσινοι” συνεχώς έφταναν κοντά στο να πάρουν νίκη στο Φάληρο, αλλά εκείνη την εποχή δεν τα κατάφερναν. Τελικά, ο Ζάρκο Πάσπαλι που είχε φύγει από τους ερυθρόλευκους και φόρεσε τα πράσινα, έμελλε να είναι αυτός που με γκολ φάουλ χάρισε τη νίκη στο “τριφύλλι” σε ένα δραματικό ματς τη μεγάλη εβδομάδα. Αξέχαστη, άλλωστε, ήταν και η ατάκα του για το… δεξί και αριστερό χέρι, στη φάση του γκολ φάουλ.

Θυμηθείτε τη μεγάλη αναμέτρηση στο facebook live του panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.