ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Aυτά τα κατοικίδια επιστράτευσαν οι Έλληνες για να πάρουν άδεια και να βγουν απο το σπίτι (Pics)

Η απαγόρευση κυκλοφορίας ήταν κάτι που πολλοί φοβόντουσαν και μόλις χτες επιβεβαιώθηκε από τα επίσημα χείλη του πρωθυπουργού.

Aυτά τα κατοικίδια επιστράτευσαν οι Έλληνες για να πάρουν άδεια και να βγουν απο το σπίτι (Pics)

Η απαγόρευση κυκλοφορίας ήταν κάτι που πολλοί φοβόντουσαν και μόλις χτες επιβεβαιώθηκε από τα επίσημα χείλη του πρωθυπουργού. Μαζί με αυτή ανακοινώθηκε και η διαδικασία για να μπορεί κάποιος να κυκλοφορεί έξω, αφού πρώτα συμπληρώσει την απαραίτητη φόρμα.

Στη φόρμα που θα συμπληρώνεται ή στο sms που θα στέλνετε θα πρέπει να φαίνεται ο λόγος για τον οποίο ο πολίτης ζητάει να κυκλοφορήσει έξω από την κατοικία του, με τον 6ο από τους επιτρεπόμενους λόγους να είναι ο πιο ενδιαφέρον.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE