ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Από εδώ ξεκίνησαν όλα: Το εκκολαπτήριο του κορωνοϊού στην Ευρώπη που μόλυνε δεκάδες χώρες

Το ονειρικό χωριό που εξάπλωσε τον κορωνοϊό στην Ευρώπη.

Από εδώ ξεκίνησαν όλα: Το εκκολαπτήριο του κορωνοϊού στην Ευρώπη που μόλυνε δεκάδες χώρες

Μέσα στην αγωνιώδη προσπάθεια που γίνεται για να βρεθεί το αντίδοτο στον κορωνοϊό, υπάρχει και ένα ακόμα μυστήριο που έχει να κάνει με αυτόν. Και ίσως να πρόκειται για κάτι δευτερεύoν αυτή τη στιγμή, αλλά παραμένει ένα υπαρκτό ερώτημα: πως ακριβώς προέκυψε αυτός το ιός. Και ακόμα πιο συγκεκριμένα: από που προέκυψε; Ποια ήταν η εστία του κορωνοϊού, το σημείο μέσω του οποίου εξαπλώθηκε, στην Ευρώπη τουλάχιστον;

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.