ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Διάγγελμα Τζόνσον το βράδυ – Στα 6.650 τα κρούσματα στη Βρετανία

Ο πρωθυπουργός προΐσταται αργά το απόγευμα νέας σύσκεψης της επιτροπής αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων ενώ τα νεότερα στοιχεία από το Υπουργείο Υγείας ανεβάζουν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στα 6.650

Διάγγελμα Τζόνσον το βράδυ - Στα 6.650 τα κρούσματα στη Βρετανία

Στο βρετανικό λαό θα απευθυνθεί στις 22.30 ώρα Ελλάδας ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον, με τις εκτιμήσεις σχολιαστών να αναφέρουν ότι θα ανακοινώσει ακόμα πιο αυστηρά μέτρα κοινωνικής απομόνωσης, όπως το κλείσιμο καταστημάτων που δεν πωλούν τρόφιμα ή φάρμακα.

Ο πρωθυπουργός προΐσταται αργά το απόγευμα νέας σύσκεψης της επιτροπής αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων, ενώ τα νεότερα απολογιστικά στοιχεία από το Υπουργείο Υγείας ανεβάζουν τον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα στα 6.650, μια ημερήσια αύξηση της τάξης περίπου των χιλίων.

Ο αριθμός των θυμάτων είχε αυξηθεί νωρίτερα στα 335.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.944 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εν τω μεταξύ, το Foreign Office κάλεσε όλους τους Βρετανούς πολίτες που ζουν στο Ην. Βασίλειο αλλά βρίσκονται στο εξωτερικό να επιστρέψουν άμεσα.

Ο Υπουργός Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ προειδοποίησε ότι οι διαθέσιμες εμπορικές πτήσεις διαρκώς μειώνονται και ίσως μειωθούν περαιτέρω τις επόμενες μέρες χωρίς επαρκή προειδοποίηση.

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.