ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλυτο αφεντικό ο Αλαφούζος – Αυξήθηκε το ποσοστό του

Στο 86,69% έχει φτάσει το συνολικό ποσοστό του Γιάννη Αλαφούζου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, γεγονός που προέκυψε από τις συνεχόμενες ΑΜΚ που καλύφθηκαν από τον ίδιο.

Απόλυτο αφεντικό ο Αλαφούζος - Αυξήθηκε το ποσοστό του

Στο 86,69% έχει φτάσει το συνολικό ποσοστό του Γιάννη Αλαφούζου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, γεγονός που προέκυψε από τις συνεχόμενες ΑΜΚ που καλύφθηκαν από τον ίδιο.

Το φως της δημοσιότητας είδαν τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά τον ισολογισμό του 2018/19. Από τα ποσοστά γίνεται ξεκάθαρο ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είναι το μεγάλο αφεντικό, αφού οι προσωπικές του μετοχές φτάνουν το 51,87%.  Στον προηγούμενο ισολογισμό δεν υπήρχε διαφορά, αφού ο mr skai παρέμενε ο μεγαλομέτοχος, αλλά μέσω της εταιρείας sortivo, η οποία κατείχε ποσοστό 52,42%, ενώ το προσωπικό ποσοστό του Αλαφούζου ήταν 23,84%

Πλέον, η Sortivo έχει ένα ποσοστό  34.82%, ενώ αν προστεθεί αυτό το νούμερο με τις προσωπικές μετοχές του Γιάννη Αλαφούζου προκύπτει το συνολικό ποσοστό που φτάνει το 86.69%.

Αυτό συνέβη διότι μέσω συνεχόμενων  ΑΜΚ από τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο, αυξήθηκε το ποσοστό του και φυσικά μειώθηκαν άλλα όπως των μικρομετόχων, αλλά και της Συμμαχίας, η οποία είναι ανενεργή, ενώ σταθερό είναι, όπως προβλέπεται άλλωστε, το ποσοστό του Ερασιτέχνη στο 10%.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με Φώτη Ιωαννίδη (pic)
Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με Φώτη Ιωαννίδη (pic) 2.353 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...