ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορωνοϊός: 78 νέα κρούσματα στην Ελλάδα – 826 τα συνολικά – 22 οι θάνατοι

Ανέβηκαν κατά 78 τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα, όπως ενημέρωσε ο καθηγητής κ. Σωτήρης Τσιόδρας. Δυο οι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο, 22 οι συνολικοί.

Κορωνοϊός: 78 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - 826 τα συνολικά - 22 οι θάνατοι

Ανέβηκαν κατά 78 τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα, όπως ενημέρωσε ο καθηγητής κ. Σωτήρης Τσιόδρας. Δυο οι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο, 22 οι συνολικοί.

Την ύπαρξη 78 νέων κρουσμάτων και συνολικά 821 καταγεγραμμένων ασθενών από κορωνοιό στην χώρα μας, γνωστοποίησε σήμερα 25-3, κατά την διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας, ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Υγείας, λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας.

134 άτομα νοσηλεύονται 60% αυτών άνδρες, 53 στη ΜΕΘ διασωληνωμένοι. Η μέση ηλικία των διασωληνωμένων είναι 67 έτη, οι περισσότεροι άνδρες με υποκείμενα νοσήματα. “Δεν υπάρχει μεγάλη εκθετική αύξηση της επιδημίας” επισήμανε ο κ. Τσιόδρας.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.553 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι νεκροί από τη νόσο ανέρχονται σε 22, με μέση ηλικία τα 75 έτη. Πρόκειται για 18 άνδρες και τέσσερις γυναίκες, οι 21 με υποκείμενο νόσημα. 36 άτομα έχουν λάβει εξιτήριο, εξνηώ 36 έχουν λάβει εξιτήριο. Παράλληλα, έχουν διεξαχθεί πάνω από 10.000 εργαστηριακά τεστ.

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.