ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πρόβλεψη που προκαλεί ανησυχία: «Η κρίση του κορωνοϊού χειρότερη από εκείνη του 2008»

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου προβλέπει ότι η οικονομική κάμψη και οι απώλειες θέσεων εργασίας λόγω της πανδημίας του SARS-CoV-2 θα είναι χειρότερες από την ύφεση του 2008.

Πρόβλεψη που προκαλεί ανησυχία: «Η κρίση του κορωνοϊού χειρότερη από εκείνη του 2008»

«Οι πρόσφατες προβλέψεις δείχνουν μια οικονομική κάμψη και απώλειες θέσεων εργασίας χειρότερες από εκείνες της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης πριν από δώδεκα χρόνια» ανέφερε ο γενικός διευθυντής του Οργανισμού Ρομπέρτο Ασεβέδο, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του ΠΟΕ.

Πρόσθεσε ότι δεν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες συγκεκριμένες εκτιμήσεις, αλλά οι οικονομολόγοι αναμένουν ότι θα υπάρξει «πολύ απότομη κάμψη στο εμπόριο».

Άλλωστε έχει πλέον καταστεί σαφές ότι η οικονομία αντιμετωπίζει πολύ χειρότερα προβλήματα απ΄ ό,τι ανέμεναν οι αναλυτές. Τα στοιχεία για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο δείχνουν ότι η βιομηχανική παραγωγή στην Κίνα, η οποία είχε προβλεφθεί να μειωθεί κατά 3% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, μειώθηκε κατά 13,5%. Οι λιανικές πωλήσεις δεν ήταν 4% χαμηλότερες, αλλά 20,5%.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.617 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η επένδυση σε ακίνητα μειώθηκε κατά 24%, έξι φορές μεγαλύτερη μείωση από την προβλεπόμενη. Αυτό ανάγκασε τους οικονομολόγους να αναθεωρήσουν τις προβλέψεις τους.

Πηγή:zougla.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.