ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Έφτασαν τους 23 οι νεκροί στην Ελλάδα!

O 23oς νεκρός από την νόσο που μαστίζει τον πλανήτη είναι ένας ανθυπασπιστής, 46 ετών, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Κορωνοϊός: Έφτασαν τους 23 οι νεκροί στην Ελλάδα!

Χωρίς να κάνει διακρίσεις ο νέος κορονοϊός «χτύπησε» και τις Ένοπλες Δυνάμεις αφού σήμερα το πρωί υπέκυψε ο ανθυπασπιστής που υπηρετούσε στο Δ’ ΣΣ στην Ξάνθη. Η ανακοίνωση του θανάτου έγινε από τον διοικητή της μονάδας του κατά την πρωινή αναφορά.

Το στέλεχος του Δ’ ΣΣ είχε προσέλθει στο νοσοκομείο πριν λίγες μέρες και παρέμενε στο σπίτι του ενώ όταν επιδεινώθηκε η κατάστασή του έκανε το τέστ, την περασμένη Παρασκευή, το οποίο και βγήκε θετικό.

Στη συνέχεια νοσηλεύτηκε με ήπια συμπτώματα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και κατέληξε.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.417 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να σημειωθεί πως ο ανθυπασπιστής έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Πηγή:onalert.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.