ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Θύρα 13: “Ολοι για έναν και όλοι για τον λαό (pics)

Μήνυμα αλληλεγγύης από τη Θύρα 13 και στήριξη στους γιατρούς και τον λαό.

Θύρα 13:

Μήνυμα αλληλεγγύης από τη Θύρα 13 και στήριξη στους γιατρούς και τον λαό.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού δε μένουν αμέτοχοι αυτές τις κρίσιμες ώρες. Ηδη από χθες ο σύνδεσμος Ζωγράφου ενημέρωσε  για την πράξη αλληλεγγύης του, ενώ αρκετοί κατά τόπους σύνδεσμοι βοηθούν στις γειτονίες τους, δείχνοντας στάση κοινωνικής ευθύνης σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Οι φίλοι του “τριφυλλιού” δημιούργησαν πανό που στέλνουν το μήνυμα συμπαράστασης για τον λαό, αλλά και το ιατρικό προσωπικό της χώρας, στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Δείτε τα πανό

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ