ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αυξάνεται ο αριθμός: Έφτασαν τους 25 οι νεκροί στην Ελλάδα!

Αυξάνεται η λίστα των νεκρών από κορονοϊό και στη χώρα μας

Αυξάνεται ο αριθμός: Έφτασαν τους 25 οι νεκροί στην Ελλάδα!

Τρεις ακόμα θάνατοι από κορονοϊό καταγράφηκαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τους 25. Το πρωί της Πέμπτης κατέληξε ένας 46χρονος στρατιωτικός στην Αλεξανδρούπολη. Πρόκειται για Ανθυπασπιστή Τεχνικό του ελληνικού στρατού που είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης πριν λίγες μέρες έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό τα ξημερώματα της Πέμπτης (26.3).

Τις προηγούμενες μέρες διαπιστώθηκε θετικός στον κορονοϊό και μεταφέρθηκε από την Ξάνθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Είναι το τρίτο περιστατικό θανάτου που η ηλικία του είναι μεταξύ 40 και 50 και το δεύτερο που δεν έχει να κάνει με άλλα προβλήματα υγείας. Είχε προηγηθεί η γυναίκα από την Καστοριά ,η οποία είχε άσθμα, ο Γερμανός καθηγητής στην Κρήτη ,42 ετών, χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας και τώρα ο Ανθυπασπιστής. Τα άσχημα νέα μετέφερε κατά την πρωινή αναφορά ο διοικητής της μονάδας, λίγο μετά τον θάνατο του στρατιωτικού

64χρονος στο ΑΧΕΠΑ

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 5.621 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακολούθησε ένας 64χρονος που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ και καταγόταν από τη Δαμασκηνιά της Καστοριάς(είχε πεθάνει και ο 90χρονος πατέρας του). Ο 64χρονος αρχικά νοσηλεύτηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο και στη συνέχεια στο ΑΧΕΠΑ. Πριν από τέσσερις ημέρες έδειξε μικρά σημάδια ανάκαμψης που δημιούργησαν προσδοκίες για την εξέλιξη της υγείας του ωστόσο τα τελευταία 24ωρα η κατάσταση επιδεινώθηκε και σήμερα το μεσημέρι έχασε τη μάχη για τη ζωή ανεβάζοντας σε 24 του νεκρούς στην Ελλάδα από τον κορονοϊό.

70χρονος από τη Γλυφάδα

Τέλος πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστός ο θάνατος ενός 70χρονου άνδρα από τη Γλυφάδα που νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό.

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.