ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Λοτζέσκι στο Panathinaikos24.gr: «Περίεργο αυτό που έγινε στην Τουρκία – Θα επέστρεφα στον Παναθηναϊκό»

Ο Ματ Λοτζέσκι μίλησε στο Panathinaikos24.gr για όσα έζησε στην Τουρκία με τον κορωνοϊό, για την επιστροφή του στις Η.Π.Α, για τον φετινό Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από το τριφύλλι.

Λοτζέσκι στο Panathinaikos24.gr: «Περίεργο αυτό που έγινε στην Τουρκία - Θα επέστρεφα στον Παναθηναϊκό»

Ο Ματ Λοτζέσκι μίλησε στο Panathinaikos24.gr, για όσα έζησε στην Τουρκία με τον κορωνοϊό, την επιστροφή του στις Η.Π.Α, τον φετινό Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από το τριφύλλι.

Το Panathinaikos24.gr επικοινώνησε με τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Τουρκία, αλλά και για την Αμερική.

Ο Ματ είναι παίκτης της τουρκικής Τόφας, όπου και εκεί το πρωτάθλημα μετά από καιρό τελικά σταμάτησε. Ο παίκτης βρίσκεται πλέον στην Αμερική μαζί με την οικογένεια του.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.538 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο πρώην πράσινος μίλησε για το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό ενώ απάντησε και στο αν θα ήθελε να γύρισει στους πράσινους.

Όλα όσα είπε ο Ματ Λοτζέσκι στο Panathinaikos24.gr

Πως είναι τα πράγματα στην Τουρκία;

«Εγώ έφυγα από την Τουρκία από την προηγούμενη Παρασκευή. Μέχρι να φύγω δεν είχε αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Τα κρούσματα τότε ήταν 100 με 200. Ζούσαμε φυσιολογικά και προπονούμασταν κανονικά. Δεν πίστευε κανείς ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν τόσο άσχημα, αλλά πλέον το πράγμα γίνεται δύσκολο και όλο και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται θετικοί στον κορωνοϊό. Όπως και στις υπόλοιπες χώρες. Εγώ τώρα έχω επιστρέψει στις Η.Π.Α, μιας και μας άφησαν».

Γιατί στην Τουρκία δεν σταμάτησαν τα πρωταθλήματα νωρίτερα; Θεωρείς ότι αυτό ήταν σωστή απόφαση;

«Ήταν λίγο περίεργο. Ήμασταν από τα τελευταία πρωταθλήματα που σταμάτησαν. Το καταλαβαίνω μόνο γιατί δεν ήταν πολλά τα  κρούσματα στην Τουρκία εκείνη τη στιγμή.  Πίστευα ότι είναι θέμα χρόνου το να σταματήσουμε.  Σαν παίκτης από τη στιγμή που μας ζητήθηκε να παίζω, αυτό έπραξα. Ωστόσο ανακουφίστηκα όταν μας ανακοίνωσαν από την ομάδα και τη Λίγκα, ότι το πρωτάθλημα δεν μπορούσε απλά να αναβληθεί αλλά να σταματήσει οριστικά. Γι΄ αυτό και γύρισα στην Αμερική».

Στην Αμερική πως είναι τα πράγματα;

«Στην Αμερική τα πράγματα είναι στο χειρότερο σημείο τώρα. Είμαστε όλοι σε καραντίνα. Καθόμαστε στο σπίτι και δεν φεύγουμε από αυτό, εκτός αν υπάρχει ανάγκη. Μέρα με την μέρα παρακολουθώ τις εξελίξεις. Είμαι ήδη 5-6 μέρες κλεισμένος εδώ».

Πως διαχειρίζεσαι αυτή την κατάσταση τι σκέφτεσαι;

«Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα. Ελπίζω ότι με το lockdown τα κρούσματα θα μειωθούν και ότι γρήγορα θα βρεθεί το φάρμακο ή το εμβόλιο και έτσι θα ξεπεραστεί όλο αυτό».

Παρακολούθησες τον Παναθηναϊκό φέτος; Ποια είναι τα συναισθήματα σου για την ομάδα και πως πέρασες όταν ήσουν εδώ;

«Ναι την παρακολουθούσα την ομάδα όλη τη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός είχε πολύ ταλέντο φέτος και θα έπρεπε να έχουν καλύτερο ρεκόρ στην Ευρωλίγκα. Εγώ πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στην ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτό. Εύχομαι καλή τύχη στον Παναθηναϊκό»

Αν σου γινόταν πρόταση θα επέστρεφες στον Παναθηναϊκό;

«Φυσικά. Θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά.»

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο;

«Θα ήθελα να τους ευχηθώ να μείνουν υγιείς. Είμαι σίγουρος ότι είναι απογοητευμένοι για το γεγονός ότι δεν βλέπουν μπάσκετ. Είμαι σίγουρος όμως ότι σύντομα πανηγυρίζουν ξανά για την ομάδα τους. Τους ευχαριστώ για την στήριξη που μου έδειξαν όταν φορούσα τη φανέλα του Παναθηναϊκού».

Πιστεύεις ότι τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν ξανά σύντομα;

«Δεν νομίζω. Εύχομαι να ξεκινήσουν αλλά αυτό δεν βλέπω να γίνεται. Μόνο ο χρόνος θα δείξει»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.