ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα σε ξενοδοχείο οι Έλληνες που επέστρεψαν από την Τουρκία!

Μεταφέρονται σε ξενοδοχείο και μπαίνουν σε καραντίνα - Θα γίνουν εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν κρούσματα κορωνοϊού

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα σε ξενοδοχείο οι Έλληνες που επέστρεψαν από την Τουρκία!

Αποβιβάστηκαν οι 51 εγκλωβισμένοι επιβάτες της πτήσης από Κωνσταντινούπολη και  επιβιβάζονται σε πούλμαν της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Μεταφέρονται σε ξενοδοχείο και μπαίνουν σε καραντίνα.

Την Παρασκευή θα γινουν οι απαραίτητες εξετάσεις από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και θα ληφθούν οι ανάλογες αποφάσεις.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.617 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με δεδομένη την απαγόρευση πτήσεων που έχει επιβληθεί, χρειάστηκαν έντονες προσπάθειες του προξενείου της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη και των ελληνικών αρχών, ώστε να οριστικοποιηθεί η επιστροφή των Ελλήνων στη χώρα, με ειδική πτήση της Aegean Airlines.

Στην ανακοίνωση που είχε δημοσιοποιήσει από χθες το προξενείο, ανέφερε τα εξής: «Σε συνέχεια της από 23.03.2020 ανακοίνωσης των Ελληνικών Αρχών στην Τουρκία περί εκδήλωσης ενδιαφέροντος για επαναπατρισμό, λόγω των πρόσφατων μέτρων της ελληνικής κυβέρνησης για την πρόληψη διάδοσης του ιού COVID-19, κα της ΚΥΑ υπ αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ.20042/22.3.2020, περί επιβολής μέτρου προσωρινού περιορισμού συνδέσεων χώρας μας με Τουρκία, ενημερώνουμε ότι αύριο 26.03.2020 και ώρα 17:20 (τοπική) πρόκειται πραγματοποιηθεί έκτακτη πτήση της Aegean για τον επαναπατρισμό των Ελλήνων πολιτών και πολιτών τρίτων χωρών με ελληνική άδεια διαμονής, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον μέχρι σήμερα στις Ελληνικές Αρχές στην Τουρκία».

Πηγή: protothema.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.