ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Στους 27 έφτασαν οι νεκροί από τον κορωνοϊό

Στους 27 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα καθώς στην ήδη γνωστή λίστα προστίθεται ένας ακόμη άνδρας που έφυγε από τη ζωή στις 18 Μαρτίου ωστόσο θάνατός του... έμπλεξε στα γρανάζια της ελληνικής γραφειοκρατίας.

Στους 27 έφτασαν οι νεκροί από τον κορωνοϊό

Μεγαλώνει η λίστα με τα θυμάτα του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα protothema.gr το 27ο θύμα του φονικού ιού στην Ελλάδα είναι ένας άνδρα που νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα ο άτυχος άνδρας είχε χάσει τη ζωή του από τις 18 Μαρτίου ωστόσο ο θάνατός του… έμπλεξε στην ελληνική γραφειοκρατία. Πιο συγκεκριμένα αντί να δηλωθεί στο ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ, δηλώθηκε στον ΕΟΔΥ. Η αναφορά του βρέθηκε τυχαία την Πέμπτη.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το θύμα.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι στην ενημέρωση του υπουργείου Υγείας το απόγευμα της Πέμπτης ο Σωτήρης Τσιόδρας ανέφερε ότι 26 συμπολίτες μας έχουν καταλήξει από τον φονικό ιό. Το βράδυ της ίδιας μέρας μεταδόθηκε από τον ΣΚΑΪ ότι άνδρας 54 ετών που είχε διακομισθεί στον Ευαγγελισμό με εγκεφαλικό έχασε τη ζωή του και βρέθηκε θετικός στον ιό μετά θάνατον.

Ωστόσο παραμένει άγνωστο αν ο θάνατος του προήλθε από τον κορωνοϊό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.