ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτά ισχύουν για NOVA και Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει «κλείσει» ακόμα το τηλεοπτικό σου συμβόλαιο για τη νέα σεζόν.

Αυτά ισχύουν για NOVA και Παναθηναϊκό

Όλα είναι ανοιχτά σχετικά με το τηλεοπτικό συμβόλαιο του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν. Είναι δεδομένο ότι η NOVA έχει πάθει οικονομική ζημιά, λόγω τη διακοπής, αλλά το θέμα είναι να δούμε πόσο μεγάλη είναι. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη», πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει νέος ιδιοκτήτης για το συνδρομητικό κανάλι από το εξωτερικό.  Αν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε φυσικά και αλλάζει το τοπίο.

Τότε η NOVA θα μπορεί να εγγυηθεί ένα καλό συμβόλαιο και ο Παναθηναϊκός υπό τέτοιες συνθήκες θα ανανεώσει τη συνεργασία του. Επειδή τίποτα δεν είναι σίγουρο σ΄ αυτή τη φάση, οι πράσινοι παράλληλα συζητάνε και με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και άλλες μικρομεσαίες ομάδες την περίπτωση της Liga TV.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η NOVA έχει δείξει ότι θέλει να συνεχίσει με το τριφύλλι, αλλά μένει να δούμε αν θα μπορεί να καλύψει τα οικονομικά «θέλω» των πρασίνων.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...