ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανοικτό να γίνουν… ανατροπές στις ανανεώσεις λόγω κορωνοϊού

Ο κορωνοϊός είναι πολύ πιθανό να φέρει αλλαγές στο θέμα των ανανεώσεων στον Παναθηναϊκό.

Ανοικτό να γίνουν... ανατροπές στις ανανεώσεις λόγω κορωνοϊού

Ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει κατά πολύ όλους του συλλόγους ανά τον κόσμο και όχι μόνο. Αυτή τη στιγμή στομ στρατόπεδο του Παναθηναϊκού υπάρχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα με ανανεώσεις συμβολαίων.

Οι εξελίξεις ενδέχεται να επηρεάσουν και τον Παναθηναϊκό, στις υποθέσεις των Ινσούα, Δώνη και Γιόχανσον, όπως σημειώνει η “Live Sport”. Οι προτάσεις που είχαν γίνει στους παίκτες δεν τους είχαν αφήσει ικανοποιημένους, αλλά όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί με τον κορωνοϊό, ίσως τους κάνει να τις ξανασκεφτούν.

Το τι θα γίνει κανείς δεν το γνωρίζει αλλά πρέπει όλοι να έχουν στο μυαλό τους ότι μπορεί να υπάρξουν ανατροπές, μιας και τα οικονομικά δεδομένα έχουν αλλάξει.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.438 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...