ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΤΡΟ PANATHINAIKOS24.GR

Μένουμε σπίτι: “Στο Βερολίνο ήρθα Πανάθα για ‘σένα…” (LIVE VIDEO)

Συνεχίζουμε τα LIVE ρετρό με τον ημιτελικό του φάιναλ φορ στο Βερολίνο απέναντι στον Ολυμπιακό, το 2009. Η νίκη επί των ερυθρόλευκων και η πρόκριση στον τελικό για το 5ο αστέρι.

Μένουμε σπίτι:

Συνεχίζουμε τα LIVE ρετρό με τον ημιτελικό του φάιναλ φορ στο Βερολίνο απέναντι στον Ολυμπιακό, το 2009. Η νίκη επί των ερυθρόλευκων και η πρόκριση στον τελικό για το 5ο αστέρι.

Οι δυο ομάδες εκείνη την εποχή είχαν πανάκριβα μπάτζετ και μια πληθώρα αστέρων. Οι “πράσινοι” διέθεταν την, κατά πολλούς, κορυφαία ομάδα στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Διαμαντίδης, Μπατίστ, Σπανούλης, Γιασικεβίτσιους, Πέκοβιτς, Νίκολας, Τσαρτσαρής, Χατζηβρέττας, Περπέρογλου, Φώτσης. Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις…

Από την άλλη, οι ερυθρόλευκοι είχαν στις τάξεις τους παίκτες όπως ο Παπαλουκάς, ο Μπουρούσης, ο Βούισιτς, ο Τσίλντρες, ο Πρίντεζης, ο Πάργκο, ο Χαλπερίν και ο Τεόντοσιτς.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στη νίκη με 84-82 και… έσπασε την κατάρα των μη επικρατήσεων επί του αιωνίου αντιπάλου σε φάιναλ φορ (δυο ήττες το 1994 και το 1995). Στα… χάιλαιτς της αναμέτρησης ήταν η εκπληκτική παρουσία της Θύρας 13 που έκανε πάρτι στις κερκίδες και ανάγκασε τους ουδέτερους να υποκλιθούν και να βγάζουν συνεχώς φωτογραφίες το πράσινο πέταλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.