ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Βγήκαν για να κλέψουν και «έφαγαν» και πρόστιμο 150 ευρώ

Στη σύλληψη δυο ανδρών ηλικίας, 34 και 25 ετών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στη Θεσσαλονίκη, ενώ χρεώθηκαν και με το πρόστιμο των 150 ευρώ καθώς δεν είχαν φροντίσει να έχουν μαζί τους το απαραίτητο έγγραφο μετακίνησης προκειμένου να δικαιολογήσουν την έξοδό τους από το σπίτι...

Θεσσαλονίκη: Βγήκαν για να κλέψουν και «έφαγαν» και πρόστιμο 150 ευρώ

Στη σύλληψη δυο ανδρών ηλικίας, 34 και 25 ετών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στη Θεσσαλονίκη, ενώ χρεώθηκαν και με το πρόστιμο των 150 ευρώ καθώς δεν είχαν φροντίσει να έχουν μαζί τους το απαραίτητο έγγραφο μετακίνησης προκειμένου να δικαιολογήσουν την έξοδό τους από το σπίτι…

Οι δυο άνδρες προσπάθησαν να κλέψουν καλώδια από κολόνα της ΔΕΗ, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στο ύψος της γέφυρας του Γαλλικού Ποταμού, όπως μεταδίδει το Thesstoday.gr.

Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που τους έγινε, διαπιστώθηκε ότι δεν διέθεταν το απαραίτητο έγγραφο για έξοδο και για τα λόγο αυτό τους επιβλήθηκε το πρόστιμο των 150 ευρώ.

Στη βεβαίωση 1.113 παραβάσεων του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας για άσκοπες μετακινήσεις προχώρησε την Πέμπτη η ΕΛ.ΑΣ σε όλη τη χώρα, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε επτά συλλήψεις ατόμων για λειτουργία καταστημάτων, παραβιάζοντας έτσι τα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 58.924 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι παραβάσεις του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας, για τις οποίες επιβάλλεται πρόστιμο 150 ευρώ, σημειώθηκαν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, στις εξής περιοχές: 344 στην Αττική, 92 στην Κρήτη, 90 στα Ιόνια Νησιά, 89 στη Θεσσαλονίκη, 85 στη Δυτική Ελλάδα, 73 στην Πελοπόννησο, 70 στην Ήπειρο, 63 στην Κεντρική Μακεδονία, 55 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 42 στη Στερεά Ελλάδα, 40 στη Θεσσαλία, 32 στο Βόρειο Αιγαίο, 30 στο Νότιο Αιγαίο και 8 στη Δυτική Μακεδονία.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, την Δευτέρα 23 Μαρτίου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 4.063 παραβάσεις σε όλη τη χώρα.

Πηγή: CNN.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...