ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πελεκούδας: «Μην ξεχνάς ποιος είσαι…» (Pic)

Μήνυμα για την πρωτόγνωρη κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορωνοϊού, έστειλε ο Παναγιώτης Πελεκούδας.

Πελεκούδας: «Μην ξεχνάς ποιος είσαι...» (Pic)

Αγωνιστική δραστηριότητα δεν υπάρχει και στην παρούσα φάση ουδείς γνωρίζει πότε θα ξαναυπάρξει, με τους αθλητές να απέχουν από το φυσικό τους χώρο και να περνούν την ώρα τους στα social media.

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας μέλος της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού, μέσα από το instagram έστειλε το δικό του μήνυμα για την κατάσταση που επικρατεί με μια φωτογραφία που τον απεικονίζει σε αγωνιστική δράση με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

«Αυτές τις ημέρες, μην ξεχνάς ποιος είσαι», έγραψε συγκεκριμένα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.