ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σοκ στην Ισπανία – 832 νεκροί σε ένα 24ωρο!

Η λέξη θλίψη είναι λίγη για να περιγράψει αυτό που βιώνει σήμερα η Ισπανία.

Σοκ στην Ισπανία - 832 νεκροί σε ένα 24ωρο!

Δυστυχώς, η χώρα της Ιβηρικής κατέρριψε το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ των 769 θανάτων από κορωνοϊό από την Παρασκευή. Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 8.000 και πλέον η κυβέρνηση και το σύστημα υγείας δείχνουν να αδυνατούν να ελέγξουν την εξάπλωσή του.

Οπως αναφέρουν οι Αρχές της Μαδρίτης, τη Δευτέρα πρόκειται να αρχίσει να λειτουργεί στη ισπανική πρωτεύουσα ένα δεύτερο αυτοσχέδιο νεκροτομείο, καθώς τα νεκροτομεία δεν μπορούν να χωρέσουν άλλους νεκρούς…

Οι αριθμοί…

Τα στοιχεία του ισπανικού υπουργείου Υγείας αναφέρουν ότι ότι 72.248 άτομα έχουν μολυνθεί, 40.630 χρειάστηκε να νοσηλευθούν, 4.575 άτομα έχουν εισαχθεί στις ΜΕΘ ενώ το παρήγορο είναι ότι 12.285 άτομα έχουν θεραπευτεί από τη νόσο κι έλαβαν εξιτήριο από τα νοσοκομεία.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 60.962 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...