ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα της ΠΑΕ για παραμονή στο σπίτι (Pic)

Ένα έξυπνο τρόπο με το λογότυπο της εταιρείας ένδυσης, βρήκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να στείλει το δικό της μήνυμα για την παραμονή στο σπίτι.

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα της ΠΑΕ για παραμονή στο σπίτι (Pic)

Συνεχίζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να στέλνει τα δικά της μηνύματα σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού και τα μέτρα πρόληψης που πρέπει να λάβει ο κόσμος για την προστασία του.

Μετά τα βίντεο με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και του τεχνικού τιμ, η «πράσινη» ΠΑΕ βρήκε ένα ιδιαίτερο τρόπο για παραμονή εντός της οικίας.

Σε συνεργασία με την εταιρεία ένδυσης την Kappa, η ΠΑΕ ανέβασε φωτογραφία στα social media.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.068 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τη φωτογραφία

View this post on Instagram

#ΜένουμεΣπίτι #stayhome #Panathinaikos #Kappa

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...