ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΤΡΟ

Παναθηναϊκός: Βράδυ Σαββάτου και μένουμε σπίτι με δέκα ματς «πράσινης» ιστορίας! (Vid)

Δέκα αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ για να παραμείνουμε σπίτι, αλλά και για να θυμούνται οι παλιοί... και να μαθαίνουν οι νέοι.

Παναθηναϊκός: Βράδυ Σαββάτου και μένουμε σπίτι με δέκα ματς «πράσινης» ιστορίας! (Vid)

Μέσα στην απέραντη απομόνωση της εποχής, σε μια καθημερινότητα μεταξύ πραγματικότητας και επιστημονικής φαντασίας, ο φίλαθλος πληθυσμός και ο υγιής νους ανατρέχει στην ιστορία.

Η αναδρομή αυτή έχει δύο στόχους, αφενός, κρατάει το νου σε εγρήγορση, αφετέρου, σου μαθαίνει ο,τι με απαξίωση κοιτούσες και δεν έβλεπες … ή ο,τι η λήθη του χρόνου άφησε στην άκρη.

Εμείς λοιπόν, έχουμε κάπου να στραφούμε μέσα στη μοναχικότητα της εποχής, αν και έγκλειστοι με τη σφραγίδα του νόμου. Στο youtube λοιπόν, έχουμε την ευκαιρία να ξαναδούμε δέκα αναμετρήσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ που έμειναν χαραγμένες στη μνήμη, ενώ παράλληλα όσοι θέλουν και έχουν μικρά παιδιά στο σπίτι μπορούν κάλλιστα να προχωρήσουν σε ένα πρώτης τάξεως φροντιστήριο για να θυμούνται οι παλιοί… και να μαθαίνουν οι νέοι.

Αναλυτικά τα δέκα ματς

10. Παναθηναϊκός – Ναντ 3-1

9. Πόρτο – Παναθηναϊκός 0-1

https://www.youtube.com/watch?v=4fymsiHLGJc

8. Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 4-1

7. Ίντερ – Παναθηναϊκός 0-1

6. Παναθηναϊκός – Ρόμα 3-2

5. Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 4-0

4. Κίντερ Μπολόνια – Παναθηναϊκός 83-89

3. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 82-84

2. Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 93-91

https://www.youtube.com/watch?v=zjMN8sJrhv4

1. Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 73-71

https://www.youtube.com/watch?v=MnpKlTjLdzc

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...