ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φρεντέρικσεν: «Είχα εισιτήριο για την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό – «Χάλασε» στο φινάλε η συμφωνία

Στην αποκάλυψη πως θα αγωνίζονταν στον Παναθηναϊκό, προχώρησε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής Σόρεν Φρεντέρικσεν.

Φρεντέρικσεν: «Είχα εισιτήριο για την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό - «Χάλασε» στο φινάλε η συμφωνία

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα bold.dk, ο 47χρονος σήμερα σκάουτ της Χέρενφεν αναφέρθηκε στην παρ’ ολίγον μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, αλλά και στο πως «χάλασε» εν τέλει η συμφωνία που υπήρχε με τους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα είπε για τον Παναθηναϊκό:

«Είχα στα χέρια μου ένα αεροπορικό εισιτήριο για τον Παναθηναϊκό, μαζί με τους Λίνγκε Γιάκομπσεν και Μπόργκε Μπαχ. Είχαν αγοράσει ήδη τον Φρανκ Στράντλι και ενδιαφέρονταν για ακόμη έναν παίκτη, ο οποίος θα μπορούσα να ήμουν εγώ. Όμως, το βράδυ πριν αναχωρήσουμε για την Ελλάδα, μας κάλεσε ο πρόεδρος της ομάδας και μας είπε πως δεν θα πάμε, διότι είχαν αποκτήσει έναν Έλληνα διεθνή παίκτη στη συγκεκριμένη θέση. Στεναχωρήθηκα αρκετά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.