Ο κορωνοϊός έχει σοκάρει τον πλανήτη και η καθημερινότητα έχει πλέον αλλάξει. Κάθε αγωνιστική δραστηριότητα έχει διακοπεί στην Ελλάδα και όχι μόνο και κάθε σκέψη για καθετί αθλητικό έχει πάει πίσω χρονικά. Ωστόσο στον Παναθηναϊκό θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για κάθε πιθανό σενάριο και όποιες σκέψεις υπάρχουν για επιστροφή στην Ευρώπη δεν έχουν εγκαταλειφθεί.

Αρχικά όλοι στον Παναθηναϊκό έχουν επικεντρωθεί ώστε να κατατεθεί πλήρης φάκελος και να εξασφαλιστεί η άδεια από την ΕΠΟ για τις εγχώριες διοργανώσεις, παρά τις όποιες διαδικασίες που έχουν αναβληθεί λόγω πανδημίας.

Αν όλα πάνε καλά με το κομμάτι της ΕΠΟ και την εξασφάλιση την απαιτούμενης άδειας, μετά θα υπάρξει άνοιγμα και προς την UEFA. Εκεί το «τριφύλλι» θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις, ώστε η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική αρχή  να πάρει πίσω την ποινή του αποκλεισμού.

Πάνω σ’ αυτή την υπόθεση, οι  άνθρωποι των «πρασίνων» ελπίζουν σε ελάφρυνση των μέτρων, καθώς ο κορωνοϊός είναι δεδομένο πως θα επηρεάσει πολλούς συλλόγους ανά την Ευρώπη, γεγονός που θα ωθήσει την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να δει με διαφορετικό μάτι το ενδεχόμενο άρσης της τιμωρίας.

Οι ελπίδες όπως προαναφέραμε δεν είναι υπέρ του «τριφυλλιού», ωστόσο ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για όλα και έτοιμος να ακολουθήσει τις εξελίξεις.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου