ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ελπίδες για επιστροφή στην Ευρώπη

Λίγες οι πιθανότητες, αλλά ο Παναθηναϊκός φροντίζει να έχει προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο.

Παναθηναϊκός: Ελπίδες για επιστροφή στην Ευρώπη

Ο κορωνοϊός έχει σοκάρει τον πλανήτη και η καθημερινότητα έχει πλέον αλλάξει. Κάθε αγωνιστική δραστηριότητα έχει διακοπεί στην Ελλάδα και όχι μόνο και κάθε σκέψη για καθετί αθλητικό έχει πάει πίσω χρονικά. Ωστόσο στον Παναθηναϊκό θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για κάθε πιθανό σενάριο και όποιες σκέψεις υπάρχουν για επιστροφή στην Ευρώπη δεν έχουν εγκαταλειφθεί.

Αρχικά όλοι στον Παναθηναϊκό έχουν επικεντρωθεί ώστε να κατατεθεί πλήρης φάκελος και να εξασφαλιστεί η άδεια από την ΕΠΟ για τις εγχώριες διοργανώσεις, παρά τις όποιες διαδικασίες που έχουν αναβληθεί λόγω πανδημίας.

Αν όλα πάνε καλά με το κομμάτι της ΕΠΟ και την εξασφάλιση την απαιτούμενης άδειας, μετά θα υπάρξει άνοιγμα και προς την UEFA. Εκεί το «τριφύλλι» θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις, ώστε η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική αρχή  να πάρει πίσω την ποινή του αποκλεισμού.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.322 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάνω σ’ αυτή την υπόθεση, οι  άνθρωποι των «πρασίνων» ελπίζουν σε ελάφρυνση των μέτρων, καθώς ο κορωνοϊός είναι δεδομένο πως θα επηρεάσει πολλούς συλλόγους ανά την Ευρώπη, γεγονός που θα ωθήσει την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να δει με διαφορετικό μάτι το ενδεχόμενο άρσης της τιμωρίας.

Οι ελπίδες όπως προαναφέραμε δεν είναι υπέρ του «τριφυλλιού», ωστόσο ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για όλα και έτοιμος να ακολουθήσει τις εξελίξεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...