ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Πράσινο» ενδιαφέρον για Μπρούνο Γκάμα

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Μπρούνο Γκάμα ενόψει καλοκαιριού.

Παναθηναϊκός: «Πράσινο» ενδιαφέρον για Μπρούνο Γκάμα

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού τοποθετεί τον Μπρούνο Γκάμα η «Sportday».

Όπως αναφέρει η αθλητική εφημερίδα, οι «πράσινοι» βολιδοσκοπούν την περίπτωση του 32χρονου ακραίου ποδοσφαιριστή του Άρη και ενόψει καλοκαιριού, υπάρχει ενδιαφέρον, καθώς ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος, αφού το συμβόλαιό του με τους «κιτρινόμαυρους» εκπνέει και δεν έχει γίνει προσπάθεια για επέκταση.

Ο Παναθηναϊκός το προσεχές καλοκαίρι θα βγει στην αγορά για εξτρέμ και η περίπτωση του Μπρούνο Γκάμα είναι ένα «project» που τον ενδιαφέρει.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα θετικά της περίπτωση του, είναι το χαμηλό κασέ του που βρίσκεται εντός χρηματικών ορίων που έχουν θέσει οι «πράσινοι», αμείβεται τώρα με 240 χιλιάδες ευρώ περίπου από τον Άρη, ενώ στα αρνητικά το γεγονός με την ηλικία του, καθώς είναι 32 ετών με ότι συνεπάγεται αυτό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.