ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στο μυαλό των παικτών το ενδεχόμενο της Ευρώπης

Άπαντες στον Παναθηναϊκό σκέφτονται πως όλα θα αλλάξουν, αν η απόφαση της UEFA για άρση ποινής είναι θετική.

Παναθηναϊκός: Στο μυαλό των παικτών το ενδεχόμενο της Ευρώπης | panathinaikos24.gr

Οι πιθανότητες για να αλλάξουν τα δεδομένα αναφορικά με την Ευρωπαϊκή συμμετοχή του Παναθηναϊκού είναι λίγες. Όμως όσο υπάρχουν, οι «πράσινοι» προσπαθούν να αρθεί αυτή η ποινή. Την ίδια ώρα στην ψυχολογία και στο μυαλό των ποδοσφαιριστών, αυτό έχει ξεκάθαρη και δεδομένη επίδραση. Δεν είναι δυνατόν αυτοί που προσπαθούν και έφεραν την ομάδα σε θέση Ευρώπης ουσιαστικά να μην θέλουν να αγωνιστούν στις διοργανώσεις. Έλληνες και ξένοι γι’ αυτές τις στιγμές παίζουν ποδόσφαιρο σε μεγάλο βαθμό. Η προσμονή λοιπόν είναι μεγάλη και δεδομένη.

Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο αντί – Βέλεθ
Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο αντί – Βέλεθ 10.265 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο και αν ο προπονητής και όσοι υπάρχουν πέριξ της ομάδας προσπαθούν να συμβαίνει αυτό, είναι δύσκολο να μη το σκέφτονται και να μην το ονειρεύονται σαν αθλητές.

Την ίδια ώρα, αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς πως τα δεδομένα θα μεταβληθούν σε πολλά επίπεδα αν οι λίγες πιθανότητες που υφίστανται τελικώς επικρατήσουν και αποφασιστεί απ’ την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία η άρση της ποινής. Διότι και σε επίπεδο σχεδιασμού, αλλά και σε οικονομικό τα πάντα θα διαφοροποιηθούν. Όπως και να έχει υπάρχει χρόνος γι’ αυτή τη διαδικασία, καθώς όλα έχουν πάει πίσω λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close