Οι πιθανότητες για να αλλάξουν τα δεδομένα αναφορικά με την Ευρωπαϊκή συμμετοχή του Παναθηναϊκού είναι λίγες. Όμως όσο υπάρχουν, οι «πράσινοι» προσπαθούν να αρθεί αυτή η ποινή. Την ίδια ώρα στην ψυχολογία και στο μυαλό των ποδοσφαιριστών, αυτό έχει ξεκάθαρη και δεδομένη επίδραση. Δεν είναι δυνατόν αυτοί που προσπαθούν και έφεραν την ομάδα σε θέση Ευρώπης ουσιαστικά να μην θέλουν να αγωνιστούν στις διοργανώσεις. Έλληνες και ξένοι γι’ αυτές τις στιγμές παίζουν ποδόσφαιρο σε μεγάλο βαθμό. Η προσμονή λοιπόν είναι μεγάλη και δεδομένη.

Όσο και αν ο προπονητής και όσοι υπάρχουν πέριξ της ομάδας προσπαθούν να συμβαίνει αυτό, είναι δύσκολο να μη το σκέφτονται και να μην το ονειρεύονται σαν αθλητές.

Την ίδια ώρα, αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς πως τα δεδομένα θα μεταβληθούν σε πολλά επίπεδα αν οι λίγες πιθανότητες που υφίστανται τελικώς επικρατήσουν και αποφασιστεί απ’ την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία η άρση της ποινής. Διότι και σε επίπεδο σχεδιασμού, αλλά και σε οικονομικό τα πάντα θα διαφοροποιηθούν. Όπως και να έχει υπάρχει χρόνος γι’ αυτή τη διαδικασία, καθώς όλα έχουν πάει πίσω λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου