ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στο μυαλό των παικτών το ενδεχόμενο της Ευρώπης

Άπαντες στον Παναθηναϊκό σκέφτονται πως όλα θα αλλάξουν, αν η απόφαση της UEFA για άρση ποινής είναι θετική.

Παναθηναϊκός: Στο μυαλό των παικτών το ενδεχόμενο της Ευρώπης

Οι πιθανότητες για να αλλάξουν τα δεδομένα αναφορικά με την Ευρωπαϊκή συμμετοχή του Παναθηναϊκού είναι λίγες. Όμως όσο υπάρχουν, οι «πράσινοι» προσπαθούν να αρθεί αυτή η ποινή. Την ίδια ώρα στην ψυχολογία και στο μυαλό των ποδοσφαιριστών, αυτό έχει ξεκάθαρη και δεδομένη επίδραση. Δεν είναι δυνατόν αυτοί που προσπαθούν και έφεραν την ομάδα σε θέση Ευρώπης ουσιαστικά να μην θέλουν να αγωνιστούν στις διοργανώσεις. Έλληνες και ξένοι γι’ αυτές τις στιγμές παίζουν ποδόσφαιρο σε μεγάλο βαθμό. Η προσμονή λοιπόν είναι μεγάλη και δεδομένη.

Όσο και αν ο προπονητής και όσοι υπάρχουν πέριξ της ομάδας προσπαθούν να συμβαίνει αυτό, είναι δύσκολο να μη το σκέφτονται και να μην το ονειρεύονται σαν αθλητές.

Την ίδια ώρα, αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς πως τα δεδομένα θα μεταβληθούν σε πολλά επίπεδα αν οι λίγες πιθανότητες που υφίστανται τελικώς επικρατήσουν και αποφασιστεί απ’ την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία η άρση της ποινής. Διότι και σε επίπεδο σχεδιασμού, αλλά και σε οικονομικό τα πάντα θα διαφοροποιηθούν. Όπως και να έχει υπάρχει χρόνος γι’ αυτή τη διαδικασία, καθώς όλα έχουν πάει πίσω λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.506 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.