ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Άλλοι τέσσερις νεκροί στην Ελλάδα, 36 στο σύνολο

Πρόκειται για τέσσερις άνδρες που νοσηλεύονταν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη.

Κορωνοϊός: Άλλοι τέσσερις νεκροί στην Ελλάδα, 36 στο σύνολο

Μακραίνει ο κατάλογος των θυμάτων του κορωνοϊού και στη χώρα μας, καθώς έγινε γνωστό ότι κατέληξαν άλλοι τέσσερις άνθρωποι. Πρόκειται για ασθενείς που νοσηλεύονταν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη. Πλέον τα θύματα της πανδημίας στην Ελλάδα ανέρχονται σε 36.

Όπως μετέδωσε το Open TV, κατέληξε ένας άνδρας 65 ετών στο Νοσοκομείο Σωτηρία, ένας ακόμη άνδρας 65 χρόνων στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, ένας 77χρονος από την Ξάνθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, καθώς κι ένας ασθενής αγνώστων λοιπών στοιχείων στο Σισμανόγλειο.

Μέχρι χθες σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα ήταν 1.061.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.091 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.