ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καπίνο: «Δεν ήθελα να φύγω από τον Παναθηναϊκό, μου είπαν πως δεν θα παίζω»

Ο Στέφανος Καπίνο σε μία απολαυστική συνέντευξη μιλάει για τα όσα έζησε στον Παναθηναϊκό, την πίεση που δέχθηκε για να πάρει μεταγραφή το 2014, το δύσκολο διάστημα στη Νότιγχαμ Φόρεστ και τη ζωή του στη Γερμανία.

Καπίνο: «Δεν ήθελα να φύγω από τον Παναθηναϊκό, μου είπαν πως δεν θα παίζω»

Τι και αν είναι ακόμα 26 ετών; Έχει ήδη προλάβει να ζήσει όσα σε άλλους δεν αρκεί μία ολόκληρη καριέρα. Πολλά από αυτά που ονειρευόταν όταν ήταν μικρό παιδί 12 χρονών και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Με την απόφαση του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό δίχασε τον κόσμο του τριφυλλιού. Το μόνο βέβαιο όμως, όπως θα διαπιστώσετε και παρακάτω, είναι πως ουδέποτε έπαψε να σέβεται το σύλλογο στον οποίο ανδρώθηκε και ο οποίος του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ψηλό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.