ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φριντέτ: «Φοβερό να περνάς τόσες ώρες με την οικογένειά σου» (Pic)

Δίπλα στην οικογένειά του βρίσκεται ο Τζίμερ Φριντέτ και έστειλε το δικό του μήνυμα για παραμονή στο σπίτι.

Φριντέτ: «Φοβερό να περνάς τόσες ώρες με την οικογένειά σου» (Pic)

Μαζί με την οικογένειά του βρίσκεται ο Τζίμερ Φριντέτ, όπως φρόντισε ο ίδιος να ενημερώσει μέσω social media.

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού ανέβασε φωτογραφία στο λογαριασμό που διατηρεί στο instagram μαζί με το γιο του, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα για τις δύσκολες ημέρες που βιώνει όλος ο πλανήτης με την πανδημία του κορωνοϊού.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Σήμερα είναι τα πρώτα γενέθλια του Ταφτ. Είμαστε ευγνώμονες που τον έχουμε στη ζωή μας. Ακόμη και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, είναι φοβερό να περνάς τόσες ώρες με την οικογένειά σου. Αυτό είναι ότι σημαντικότερο στον κόσμο και προσπαθούμε να απολαύσουμε κάθε στιγμή. Ελπίζω όλοι να είστε ασφαλείς και υγιείς προσπαθώντας να βρείτε τα θετικά σε αυτές τις παράξενες συνθήκες».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.812 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...