ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην Ολλανδία!

Αυξήθηκαν κατά πολύ!

Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην Ολλανδία!

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού στην Ολλανδία ξεπέρασε σήμερα τα 10.000, ανακοίνωσαν οι υγειονομικές αρχές οι οποίες πρόσθεσαν πως η αύξηση των θανάτων και των εισαγωγών στα νοσοκομεία εξακολουθεί να παρουσιάζει ενδείξεις επιβράδυνσης.

Στην καθημερινή ενημέρωσή του το Ολλανδικό Εθνικό Ινστιτούτο για την Υγεία (RIVM) ανέφερε πως τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 1.104 φθάνοντας τα 10.866, σημειώνοντας αύξηση 11%. Καταγράφηκαν 132 νέοι θάνατοι που ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό των θανάτων στους 771.

«Ακριβώς όπως και τις προηγούμενες ημέρες, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται και ο αριθμός των θανάτων αυξάνονται με μικρότερο ρυθμό από εκείνον που θα αναμέναμε αν δεν είχαν ληφθεί μέτρα», ανέφερε το RIVM.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όμως καθώς οι υγειονομικές αρχές πραγματοποιούν τεστ ανίχνευσης του ιού κυρίως μόνο στους πολύ άρρωστους και στους εργαζομένους στον τομέα υγείας, ο πραγματικός αριθμός των μολύνσεων είναι πιθανόν να είναι πολύ υψηλότερος, ανέφερε το RIVM.

Η ολλανδική κυβέρνηση έλαβε μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, έκλεισε τα σχολεία και τις περισσότερες επιχειρήσεις και απαγόρευσε τις δημόσιες συγκεντρώσεις στα μέσα Μαρτίου.

Πηγή: protothema.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.