ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Πέθανε 14χρονος στην Πορτογαλία!

Έγινε γνωστό πριν από λίγο!

Κορωνοϊός: Πέθανε 14χρονος στην Πορτογαλία!

Ο έφηβος από την Οβάρ, πόλη νότια του Πόρτο, πέθανε το ξημέρωμα της Κυριακής αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Σάο Σεμπαστιάο κοντά στη Σάντα Μαρία ντα Φέιρα.

Ο 14χρονος έπασχε από ψωρίαση, αλλά δεν είχε κάποιο σοβαρό υποκείμενο νόσημα. Ο θάνατός του έρχεται λίγες ημέρες μετά εκείνον της 16χρονης Ζουλί Αγιό από τη Γαλλία που πέθανε σε νοσοκομείο στο Παρίσι την Τετάρτη. Το κορίτσι ήταν υγιέστατο και πέθανε μία εβδομάδα μετά που παρουσίασε έναν ελαφρύ βήχα.

Οι γιατροί λέγεται ότι δεν μετέφεραν το αγόρι που ακόμη δεν κατονομάζεται σε νοσοκομείο του Πόρτο με παιδιατρική κλινική, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του. Η Αγιό ήταν έως σήμερα το νεαρότερο θύμα του κορωνοϊού στην Ευρώπη. Στη Βρετανία, το νεαρότερο θύμα ήταν η 21χρονη Κλόε Μίντλετον που επίσης δεν έπασχε από κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.323 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.