Κορωνοϊός: Πέθανε 14χρονος στην Πορτογαλία!
Έγινε γνωστό πριν από λίγο!
Ο έφηβος από την Οβάρ, πόλη νότια του Πόρτο, πέθανε το ξημέρωμα της Κυριακής αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Σάο Σεμπαστιάο κοντά στη Σάντα Μαρία ντα Φέιρα.
Ο 14χρονος έπασχε από ψωρίαση, αλλά δεν είχε κάποιο σοβαρό υποκείμενο νόσημα. Ο θάνατός του έρχεται λίγες ημέρες μετά εκείνον της 16χρονης Ζουλί Αγιό από τη Γαλλία που πέθανε σε νοσοκομείο στο Παρίσι την Τετάρτη. Το κορίτσι ήταν υγιέστατο και πέθανε μία εβδομάδα μετά που παρουσίασε έναν ελαφρύ βήχα.
Οι γιατροί λέγεται ότι δεν μετέφεραν το αγόρι που ακόμη δεν κατονομάζεται σε νοσοκομείο του Πόρτο με παιδιατρική κλινική, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του. Η Αγιό ήταν έως σήμερα το νεαρότερο θύμα του κορωνοϊού στην Ευρώπη. Στη Βρετανία, το νεαρότερο θύμα ήταν η 21χρονη Κλόε Μίντλετον που επίσης δεν έπασχε από κάποιο υποκείμενο νόσημα.
RETRO STORIES
Ακολούθησε το PANATHINAIKOS24 στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Δες όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Panathinaikos24.gr
🎙️Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του PANATHINAIKOS24 στο Spotify, στα Apple Podcasts, σε Google Podcasts και στο Castbox