ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στα υπ’ όψιν ενόψει καλοκαιριού ο Φερνάντεθ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Στα υπ' όψιν ενόψει καλοκαιριού ο Φερνάντεθ

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση δύο εξτρέμ ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου, ο Μαρκ Φερνάντεθ είναι μια από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα απασχολήσουν έντονα την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρει η «Livesport», Ο 29χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής θα μείνει ελεύθερος από την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης και βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Ο Φερνάντεθ είναι μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που γνωρίζει άριστα ο Τσάβι Ρόκα, καθώς πέραν του ότι είναι συμπατριώτες, έχουν συνεργαστεί και κατά το παρελθόν στην ομάδα της Σαμπαντέλ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.288 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν η υπόθεσή του προχωρήσει ο Φερνάντεθ θα είναι μια εναλλακτική επιλογή για το «πράσινο» ρόστερ, ενώ θυμίζουμε πως τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της ομάδας της Αρκαδίας πραγματοποίησε 24 συμμετοχές, σημείωσε 6 γκολ ενώ παράλληλα είχε και 2 ασίστ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.