ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το μπάτζετ με τα νέα δεδομένα – Ποιο το νούμερο του χρέους

Υπολογισμούς για τη νέα σεζόν έχουν αρχίσει να κάνουν στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με δημοσίευμα. Ποιο το ύψος του μπάτζετ και ποιο το ποσό του χρέους.

Παναθηναϊκός: Το μπάτζετ με τα νέα δεδομένα – Ποιο το νούμερο του χρέους

Τους πρώτους υπολογισμούς για τη νέα σεζόν έχουν αρχίσει και κάνουν στον Παναθηναϊκό.

Το επιτελείο και οι συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου όπως αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Livesport», έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό για το ύψος που θα βρίσκεται το μπάτζετ για το αγωνιστικό τμήμα την επόμενη σεζόν, ενώ υπάρχουν και οι υπολογισμοί του χρέους.

Σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα, οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, το ύψους του μπάτζετ θα κυμανθεί γύρω στα 7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπάρχει και σκέψη για υπέρβαση για πιο ανταγωνιστικό ρόστερ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο Τσάβι Ρόκα έχει λάβει εντολή να μην συμφωνήσει με κανένα άλλο ποδοσφαιριστή που έχει υψηλές απαιτήσεις, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού και οι εξελίξεις που αυτή θα φέρει όταν υπάρξει ύφεση, ενδέχεται να διαφοροποιήσει τις καταστάσεις σε όλα τα επίπεδα.

Αναφορικά τώρα με το ύψος που βρίσκεται το χρέος της ΠΑΕ, οι άμεσοι συνεργάτες του εφοπλιστή δεν θεωρούν πως για την ώρα υπάρχει κίνδυνος να ξεφύγει πολύ από τα περίπου 16 εκατ. ευρώ που είχε αρχικά προβλεφθεί πως θα ήταν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.