Τους πρώτους υπολογισμούς για τη νέα σεζόν έχουν αρχίσει και κάνουν στον Παναθηναϊκό.

Το επιτελείο και οι συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου όπως αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Livesport», έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό για το ύψος που θα βρίσκεται το μπάτζετ για το αγωνιστικό τμήμα την επόμενη σεζόν, ενώ υπάρχουν και οι υπολογισμοί του χρέους.

Σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα, οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, το ύψους του μπάτζετ θα κυμανθεί γύρω στα 7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπάρχει και σκέψη για υπέρβαση για πιο ανταγωνιστικό ρόστερ.

Παράλληλα, ο Τσάβι Ρόκα έχει λάβει εντολή να μην συμφωνήσει με κανένα άλλο ποδοσφαιριστή που έχει υψηλές απαιτήσεις, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού και οι εξελίξεις που αυτή θα φέρει όταν υπάρξει ύφεση, ενδέχεται να διαφοροποιήσει τις καταστάσεις σε όλα τα επίπεδα.

Αναφορικά τώρα με το ύψος που βρίσκεται το χρέος της ΠΑΕ, οι άμεσοι συνεργάτες του εφοπλιστή δεν θεωρούν πως για την ώρα υπάρχει κίνδυνος να ξεφύγει πολύ από τα περίπου 16 εκατ. ευρώ που είχε αρχικά προβλεφθεί πως θα ήταν.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου