ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Αυτή θα είναι η νέα, σκληρή αλλαγή στο μέτρο

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όμως, η κυβέρνηση προτίθεται να αυστηροποιήσει το συγκεκριμένο μέτρο, ούτως ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται η Ελλάδα εντός των προβλέψεων και στη χαμηλή καμπύλη της αύξησης των κρουσμάτων.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Αυτή θα είναι η νέα, σκληρή αλλαγή στο μέτρο

Covid-19, μία λέξη κι ένας αριθμός που αποτελούν το απόλυτο… viral παγκοσμίως, μιας και μονοπωλεί τις συζητήσεις των πάντων και σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα έχει «πέσει» από πάνω του.

Η Ελλάδα- κάτι που πιστώνεται στην κυβέρνηση- τα έχει πάει αρκετά καλά στον τρόπο που αντιμετωπίζει την κατάσταση, καθώς σε σύγκριση με άλλες χώρες έχει πάρει πολύ πιο γρήγορα αυστηρά μέτρα προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Σ’ αυτό, φυσικά, ρόλο έπαιξε δυστυχώς και το τραγικό παράδειγμα της Ιταλίας, το οποίο αποτέλεσε οδηγό για το τι να μην κάνουμε σαν χώρα όσον αφορά την αντιμετώπιση του ιού.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.659 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.