ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δώρο Πάσχα: Θα καταβληθεί σε όλους και στο ακέραιο – Τι ισχύει με τις ημερομηνίες

Για τις επιχειρήσεις σε προσωρινή αναστολή, θα καλυφθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό το Δώρο Πάσχα που αντιστοιχεί στο χρονικό διάστημα αναστολής της εργασιακής σχέσης.

Δώρο Πάσχα: Θα καταβληθεί σε όλους και στο ακέραιο  - Τι ισχύει με τις ημερομηνίες

Στο σύνολό και στο ακέραιο θα καταβληθεί το Δώρο Πάσχα στους εργαζόμενους όπως ξεκαθάρισε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Οι επιχειρήσεις που δεν καλύπτονται από τις μέχρι σήμερα προβλέψεις της Πολιτείας, πρέπει να καταβάλουν το Δώρο Πάσχα, στις προβλεπόμενες από το νόμο προθεσμίες.

Στην περίπτωση κατά την οποία η εργασιακή σχέση των απασχολουμένων σε επιχειρήσεις τίθεται σε προσωρινή αναστολή, το ποσό του Δώρου Πάσχα που αντιστοιχεί στο χρονικό διάστημα αναστολής της εργασιακής σχέσης καταβάλλεται από τον Κρατικό Προϋπολογισμό.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.390 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κ. Σταϊκούρας, ανακοίνωσε ότι έως τις 10 Απριλίου, εκτιμάται ότι θα έχει καταβληθεί έκτακτη ενίσχυση για 108.000 εργαζόμενους στα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας της χώρας, ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ, στον ΕΟΔΥ, καθώς και στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Πηγή: Skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.