ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μαρτίνεθ: «Οι καλύτερες μου αναμνήσεις στον ΠΑΟ»

Ως κορυφαία στιγμή της καριέρας του χαρακτήρισε ο Φεράν Μαρτίνεθ τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, μιλώντας σε ισπανική ιστοσελίδα.

Μαρτίνεθ: «Οι καλύτερες μου αναμνήσεις στον ΠΑΟ»

Ο παλαίμαχος Ισπανός μπασκετμπολίστας, αγωνίστηκε στο «τριφύλλι» τη διετία (1996-1998) και μιλώντας στην ισπανική ιστοσελίδα «Laresistenciadelpalau.es», αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό, αλλά και σε άλλους σταθμούς της καριέρας του.

Ο Φεράν Μαρτίνεθ πλέον βρίσκεται στο επιτελείο της Μπαρτσελόνα κατέχοντας ρόλο συμβούλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ποια ήταν η καλύτερη ανάμνηση σου ως παίκτης; 
«Στην ηλικία των 16 χρονών η πρώτη μου κλίση στην preseason της ομάδας της Μπαρτσελόνα το 1984 με προπονητή τον Αντόνιο Σέρρα, μετά από μήνες κέρδισα το Ισπανικό Κύπελλο παίδων ( σκόραρα 63 πόντους στον τελικό αναδείχθηκα MVP του τουρνουά).

Ακόμα οι καλύτερες αναμνήσεις μου ήταν με τον Παναθηναϊκό και την Μπανταλόνα. Επίσης τα Ευρωπαϊκά κύπελλα Recopa και Korac με την Μπαρτσελόνα, και φυσικά η Ευρωλίγκα με την Μπανταλόνα στο Τελ Αβίβ το 1994 (στο οποίο ήταν ο πρώτος σκόρερ με 17 πόντους και πρώτος σε ριμπάουντ του τελικού έχοντας 10)».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 212.888 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποιος ήταν ο καλύτερος παίκτης που έχεις παίξει μαζί του;

«Έμαθα αρκετά από όλους. Δεν θέλω να μιλήσω χαρακτηριστικά για έναν απέναντι με άλλους, ήταν όλοι σπουδαίοι επαγγελματίες και φίλοι και μοιραστήκαμε αμέτρητες καλές στιγμές.

Είμαι τυχερός που έχω επικοινωνία μαζί τους, μερικούς από τον καιρό που έπαιζα στον Παναθηναϊκό ή μερικούς από τους Ευρωπαίους “αντιπάλους” μου μεγάλων ομάδων όπως η Γιουγκοπλάστικα, Παρτιζάν, Μπολόνια κ.λπ.  Από τους αντιπάλους μου οι πιο δύσκολοι που είχα αντιμετωπίσει στην άμυνα  ήταν σε διεθνές επίπεδο, όπως οι Σακίλ Ο νιλ, Ντέιβιντ Ρόμπινσον ή ο Σαμπόνις. Σε άλλες θέσεις Πέτροβιτς και Κούκοτς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.