ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Nova: «Εκτός οικονομικού ρεαλισμού τα σενάρια αναδιάρθρωσης»

Τα σενάρια που κυκλοφόρησαν και έκαναν λόγο για αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και αύξηση των ομάδων, διέψευσε κατηγορηματικά η Nova.

Nova: «Εκτός οικονομικού ρεαλισμού τα σενάρια αναδιάρθρωσης»

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν πως θα υπάρξουν αλλαγές στο πρωτάθλημα ενώ θα υπάρξει και αύξηση των ομάδων.

Η συνδρομητική τηλεόραση της Nova, ήρθε να τα διαψεύσει κατηγορηματικά, ισχυριζόμενη πως είναι εκτός από κάθε οικονομικό ρεαλισμό. Ενώ παράλληλα στελέχη της τονίζουν πως αυτοί που ασχολούνται με το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου θα έπρεπε να έχουν ως πρώτο τους μέλημα την διαφύλαξη και την επιβίωση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά

1. Τη στιγμή που αποδεδειγμένα δεν μπορεί να εξασφαλιστεί το τηλεοπτικό μέλλον αρκετών από τις 14 ΠΑΕ της Super League 1 και για τη νέα σεζόν,  σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, είναι τελείως άστοχες και χωρίς καμία ρεαλιστική βάση οποιεσδήποτε προτάσεις, σκέψεις και σενάρια που αναφέρονται σε αύξηση των ομάδων σε 16.

Βόμβα με τον Μέσι!
Βόμβα με τον Μέσι! 8.885 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2. Τα οικονομικά δεδομένα, που έχουν διαμορφωθεί στην Ελληνική ποδοσφαιρική αγορά τα τελευταία χρόνια μάλλον επιβάλλουν περαιτέρω μείωση των ομάδων σε 12 αντί για αύξηση τους σε 16, σύμφωνα και με τους ρεαλιστικούς οικονομικούς όρους της αγοράς στην Ελλάδα του 2020.

3. Κατά συνέπεια, μη γνωρίζοντας ακόμα τις συνέπειες του φονικού ιού στην Ελληνική οικονομία και κοινωνία, όσοι ασχολούνται με το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου θα έπρεπε να έχουν πρωταρχικό τους μέλημα την οικονομική επιβίωση του της Super League 1.

4. Πάγια επιδίωξη της Nova παραμένει το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου να έχει αυξημένο αγωνιστικό και εμπορικό ενδιαφέρον, προκειμένου οι φίλαθλοι να ενδιαφέρονται να το παρακολουθούν και όλοι οι εμπλεκόμενοι στον κλάδο του ποδοσφαίρου να μπορούν να αντλούν εμπορικό όφελος από αυτό, ώστε να συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα, χωρίς να χρειάζονται να απλώνουν το χέρι για βοήθεια στον εκάστοτε Υφυπουργό Αθλητισμού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ