ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστολή συμβάσεων στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Αναστέλλονται οι συμβάσεις των εργαζομένων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τις 18 Μαρτίου, μετά και τη σχετική υπουργική οδηγία.

Αναστολή συμβάσεων στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Αναστέλλονται οι συμβάσεις των εργαζομένων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τις 18 Μαρτίου, μετά και τη σχετική υπουργική οδηγία.

Το τριφύλλι μπαίνει στο καθεστώς που προβλέπεται από την απόφαση της κυβέρνησης, λόγω της πανδημίας και οι εργαζόμενοι του κλαμπ ενημερώθηκαν σχετικά.

Ολοι οι εργαζόμενοι της ΠΑΕ παρέλαβαν mail, στο οποίο τους έγινε γνωστό ότι από τις 18 Μαρτίου θα υπάρξει αναστολή συμβάσεων, κάτι που σημαίνει ότι θα λάβουν το επίδομα των 800 ευρώ, όπως προβλέπεται από το κράτος.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 97.331 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρέπει να τονιστεί ότι το παραπάνω συμβαίνει με βάση τη σχετική οδηγία του Υπουργείου Ανάπτυξης προς όλες τις επαγγελματικές ομάδες. Από τη στιγμή που υπάρχει αναστολή αθλητικής δραστηριότητας, πρέπει να αναστείλουν και τις συμβάσεις, προκειμένου να ενταχθούν στην νομοθετική ρύθμιση, όπως προβλέπεται.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...