ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ιταλία-κορωνοϊός: 812 νεκροί το τελευταίο 24ωρο – Πάνω από 100.000 τα κρούσματα συνολικά

Ο εφιάλτης με το κορωνοϊό στην Ιταλία συνεχίζεται.

Ιταλία-κορωνοϊός: 812 νεκροί το τελευταίο 24ωρο – Πάνω από 100.000 τα κρούσματα συνολικά

Ο εφιάλτης με το κορωνοϊό στην Ιταλία συνεχίζεται.

Ακόμη μία ημέρα θλίψης στην Ιταλία! Για 11η σερί ημέρα, στην γειτονική χώρα καταγράφονται περισσότερα από 600 θύματα με την τραγωδία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού να μην έχει τέλος. Σήμερα, ανακοινώθηκαν άλλοι 812 θάνατοι λόγω του ιού, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο είναι 4050.

Πλέον, η Ιταλία είναι η δεύτερη χώρα μετά τις ΗΠΑ που ξεπέρασε τα 100 χιλ. κρούσματα (συνολικά 101.739), ενώ οι θάνατοι έχουν φτάσει τους 11.591.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: sportfm.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.