ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζάετς: “Οι Έλληνες χρειάζονται μια Θάτσερ”

Ο Βέλιμιρ Ζάετς μίλησε σε Μέσο της Κροατίας για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα με τον κορωνοϊό.

Ζάετς:

Ο Βέλιμιρ Ζάετς μίλησε σε Μέσο της Κροατίας για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα με τον κορωνοϊό.

Ο 64χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που υπηρέτησε τον Παναθηναϊκό επίσης από τα πόστα του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή, τόνισε:

«Ζω περισσότερο εκτός Αθηνών, οπότε δεν έχω την αίσθηση της κατάστασης στην πόλη. Με τη λήψη των μέτρων, πάντως, η Αθήνα είναι άδεια. Η αστυνομία ελέγχει τους δρόμους και τις εξόδους από την πόλη. Πρέπει να έχεις άδεια για να βγεις έξω από το σπίτι σου. Στην αρχή οι Έλληνες δεν πήραν τα μέτρα στα σοβαρά, αλλά με τον χρόνο πειθαρχούν αρκετά μπορώ να πω.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Έλληνες είναι σαν τους Κροάτες στην φιλοσοφία, είναι κομμάτι της ψυχολογίας που έχουμε στην Μεσόγειο. Τους πήρε διάστημα για να πειθαρχήσουν. Τα σχολεία δεν λειτουργούν εδώ και κάποιες εβδομάδες και βγήκαν κάποιοι νόμοι για να βοηθηθεί η οικονομία. Μείωση φόρων στον ιδιωτικό τομέα και οικονομική βοήθεια από το κράτος είναι κάποια από τα μέτρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.