ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Συναγερμός: Βρέθηκε βόμβα του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου στο κέντρο της Αθήνας και εκκενώνεται!

Κλείνουν δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας!

Συναγερμός: Βρέθηκε βόμβα του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου στο κέντρο της Αθήνας και εκκενώνεται!

Μια οβίδα που χρονολογείται από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ανακαλύφθηκε στο κέντρο της Αθήνας το πρωί της Τρίτης. Τη βόμβα εντόπισαν συνεργεία της ΕΥΔΑΠ που έκαναν εργασίες στη συμβολή των άλλοτε πολυσύχναστων οδών Ερμού και Νίκης κοντά στο υπουργείο Οικονομικών.

Το γεγονός προκάλεσε συναγερμό, και κλήθηκαν τα Τμήματα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛΑΣ και της Εξουδετέρωσης Βομβών σου Στρατού. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από άνδρες της Ομάδας Δίας, ενώ το έργο των αρχών διευκολύνει το γεγονός ότι η κίνηση είναι μικρότερη λόγω της πανδημίας.

Πηγή: skai.gr

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 66.682 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...