ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ποντάρουν πολλά στον Αγιούμπ

Οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι ο Γιασίν Αγιούμπ μπορεί να προσφέρει πολλά την επόμενη σεζόν.

Παναθηναϊκός: Ποντάρουν πολλά στον Αγιούμπ

Οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι ο Γιασίν Αγιούμπ μπορεί να προσφέρει πολλά την επόμενη σεζόν.

Ο Μαροκινός χαφ αποκτήθηκε από το «τριφύλλι» ως μια ευκαιρία που βρέθηκε. Ο 26χρονος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2023 και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ποντάρουν πολλά σε αυτόν.

Φέτος, δεν έπαιξε πολύ. Κάτι η αγωνιστική του ετοιμότητα και κυρίως η φλεβική θρόμβωση που υπέστη, τον άφησαν εκτός, αλλά η νέα χρονιά θα είναι για τον Αγιούμπ πολύ σημαντική. Στον Παναθηναϊκό τον πιστεύουν πολύ και θεωρούν ότι είναι τέτοια η ποιότητά του που μπορεί να προσφέρει σημαντικά στη μεσαία γραμμή και τις θέσεις «8» και «10».

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.455 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.